Info

Advies, installatie en onderhoud
De voornaamste werkzaamheden van Airco Service Trommelen zijn advies, installatie en onderhoud van diverse soorten airconditioning installaties. Bij de aanschaf van een airconditioning zijn er een aantal zaken waar men rekening mee moet houden.

Bijvoorbeeld door de juiste koellastberekening van de ruimte om capaciteit te kunnen bepalen om het een aangename omgeving temperatuur te verkrijgen. Voordat wij hieraan beginnen komen wij de situatie ter plekke analyseren, de ruimte word ingemeten, bepaling van de ligging ten opzichte van de zon, kijken welke zoninstraling u heeft en of er zonwering aanwezig is, en hoe goed is de ruimte geïsoleerd. Aan de hand van deze en nog tal van andere gegevens maken wij een koellastberekening, zodat er een zo goed mogelijke installatie gemaakt kan worden die aan u wensen voldoet en past bij de rest van het interieur. En enkel met een tevreden eindresultaat ronden wij de klus voor u af.

Verder bieden wij alleen installaties aan waar een goede garantie op gegeven wordt en dus instaan voor een lange levensduur. Onderhoud zorgt ervoor dat u nog langer van uw investering kunt genieten, en dat dure reparaties zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen.

STEK erkenning
Om onze klanten zekerheid te kunnen bieden, en om te benadrukken waar we voor staan, is Airco Service Trommelen een STEK-erkend installateur. Bovenop de standaard F-gassen erkenning, die verplicht is, is STEK een extra keuring die optioneel is. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koeltechniek, deze stichting heeft als doel om emissies van koudemiddelen in Nederland zoveel mogelijk te beperken. Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn voor ons dan ook erg belangrijk.

Genieten van airconditioning
Wij Nederlanders zijn niet snel tevreden als het om temperatuur gaat. In de winter is het te koud, in de zomer is het te warm. Eigenlijk willen we de temperatuur altijd wel naar onze hand zetten, en dat is letterlijk wat airconditioning betekent, het conditioneren van de lucht om ons heen. Natuurlijk houdt airconditioning ons in de zomer lekker koel, maar in de winter kan het ons ook lekker warm houden! Maar ook kan het leef klimaat doeltreffend veranderen. Denk maar eens aan een airconditioning met een allergie filter zoals huismijt/pollen/stof maar ook geuren is tegenwoordig mogelijk te filteren. Maar ook de keuze van stillere airconditioning is van belang, zeker als het om een airco in de slaapkamer betreft kan een stillere variant het leefklimaat aanzienlijk verruimen. Airconditioning is gelukkig een luxe die steeds meer mensen zich kunnen veroorloven, maar met de aanschaf van een systeem kan Airco Service Trommelen u helpen met de juiste keuze te maken. Zodat u een perfect passend systeem heeft, met een geringe energieverbruik maar met een hoge rendement.

Airconditioning installatie
Het installeren van uw airconditioning is niet iets dat u zomaar even zelf doet. Een onjuiste of onvakkundige installatie kan er voor zorgen dat uw airco minder lang mee gaat, of zelfs vrij snel al problemen veroorzaakt. Als ervaren installateur ondersteunt Airco Service Trommelen het doel van de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, STEK. STEK-bedrijven staan bovendien voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Zoekt u iemand waar u voor een goede prijs een airconditioning kunt kopen, die deze ook kan installeren, dan bent u bij Airco Service Trommelen aan het juiste adres.

Werking van een airco
De verdamper zorgt voor een aangename gekoelde lucht binnen De condensor geeft de opgenomen warmte door aan de buitenlucht. De compressor zorgt er voor dat dit in een cirkeltje rond gepompt word.

afb-1

Werking van een inverter airconditioning
Deze start sneller op als een standaard airconditioning. En als de gewenste ingestelde temperatuur is bereikt gaat de buitenunit in een rustiger tempo draaien om zodoende de ingestelde temperatuur comfortabel te behouden. Wat ook weer de energie kosten aanzienlijk doet verlagen.

$(KGrHqR,!kwFEQYjP)Y1BRKfdCdD0Q~~60_84 Inverter-VS-aanuit