Onderhoud

aircoonderhoudAirconditioning onderhoud
Net als zoveel apparaten is uw airconditioning niet onderhoudsvrij. Door op het juiste tijdstip onderhoud te plegen, zorgt u dat uw airconditioning met maximaal rendement functioneert. Bovendien voorkomt u met onderhoud storingen en defecten. Wanneer er precies onderhoud nodig is hangt onder andere af van de grootte van de installatie en uiteraard hoe intensief deze gebruikt wordt. Dankzij jarenlange ervaring kan Airco Service Trommelen u exact vertellen wanneer er onderhoud aan uw airconditioning plaats moet vinden, en dit onderhoud uiteraard voor u uitvoeren.

Onderhoud, is dat nodig?
Een veel gehoorde vraag bij onze installatiewerkzaamheden is “Onderhoud, is dat per se nodig?”. Het antwoord daarop is eenvoudig. Als u het risico wilt nemen dat uw apparaat vroegtijdig kapot gaat en u een dure reparatie moet betalen, of zelfs een nieuw apparaat moet kopen, dan is onderhoud niet per se nodig. Wie echter voor de maximale levensduur van een apparaat wil genieten, zorgt ervoor dat er tijdig onderhoud plaats vindt. Dat hoeft niet duur te zijn, sterker nog: door tijdig onderhoud te laten plegen bespaart u zelfs geld dat u anders wellicht aan een reparatie uit had moeten geven.

onderhoud

Wat onderhouden wij?
Als ervaren en erkend onderhoudsbedrijf kunt u bij Airco Service Trommelen terecht voor onderhoud aan diverse apparaten en installaties. Zo onderhouden we airconditioning installaties in woningen en bedrijven, zowel kleinschalig tot grootschalig. Twijfelt u of een installatie in uw bezit onderhoud nodig heeft? Vraag dan nu nog een offerte aan voor een gratis en eerlijk advies.

Wanneer moet onderhoud plaatsvinden?
Een andere veelgehoorde vraag is “Wanneer is de beste tijd om onderhoud te laten plaatsvinden?”. Die vraag is wat lastiger te beantwoorden, omdat dat van een aantal factoren afhangt. Allereerst is het belangrijk om te weten om wat voor apparaat of installatie het gaat. Sommige systemen hebben maar weinig onderhoud nodig, terwijl andere apparaten dermate complex of belangrijk zijn, dat regelmatig onderhoud cruciaal is. Voor apparaten als airconditioning is het tevens belangrijk om te weten hoe groot de installatie is. Airco Service Trommelen kan u snel vertellen wanneer onderhoud nodig is, dus neem snel contact met ons op via telefoonnr (+31)627181664 of plan een afspraak door te mailen naar info@aircoservicetrommelen.nl

Onderhoud contract:
Bij een nieuw of bij een bestaande airconditionings installatie kan bij ons een onderhoud contract worden af gesloten.
Zo word er dan 1x per jaar geheel nagekeken en gereinigd. (1x per jaar is bij een kleine installatie. Bij een grote installatie is de onderhoud interval sneller per jaar)
Voor kleine installaties is dit 60 euro op jaar basis en voor grotere installaties is dit 100 euro per jaar.
Dus vraag naar deze extra service en geniet nog langer van uw airco installatie systeem.
En voorkom onnodige dure reparatie op den duur!